Belgïe Minimum wachttijd bij Voeders Depré dankzij SCE

Begin 2013 vroeg Voeders Depré ons voor zijn site in Beernem een oplossing uit te werken om vrachtwagens efficiënter te beladen. Bovendien wilde de bekende diervoederfabrikant een afzonderlijke menglijn voor gemedicineerd voeder. Het volledige project, van engineering over productie tot afwerking, werd met succes gerealiseerd tussen mei 2013 en midden juni 2014.  Een bewijs dat, naast de internationale expansie, de Belgische markt voor ons zeer belangrijk is.


Geïntegreerde nieuwbouw met wachtbunkers

Voeders Depré kreeg een nieuwbouw van 12 meter breed, 16,4 meter lang en 32 meter hoog, die werd verbonden met de bestaande bulkbelading. In de nieuwbouw voorzagen we drie wachtbunkers, van waaruit een verrijdbare weger de 54 contracellen van elk 9,3 kubieke meter kan beladen.

Wachttijden van vrachtwagens worden minimaal

Het nieuwe systeem laat Voeders Depré toe om maar liefst zes volle vrachtwagens vooraf klaar te maken. Zo worden wachttijden van vrachtwagens tot een minimum beperkt.


Aandacht voor akoestische isolatie

Het nieuwe gebouw ligt vrij dicht bij een woonzone. Om die reden hebben we heel veel aandacht besteed aan de akoestische isolatie van het geheel.