Philippines Silo-oplossing voor toonaangevend maïsverwerkingsbedrijf

Lamsan is het belangrijkste graanverwerkingsbedrijf op de Filippijnen. De producten van het bedrijf - waaronder maïszetmeel, maïsglutenmeel en maïskiem - staan ​​bekend als de beste in het land door consistent te voldoen aan internationale normen. Om de marktleider te blijven die ze sinds 1971 zijn, was Lamsan op zoek naar een geavanceerde silo-oplossing. Ze wilden ook de ruimte in hun bestaande opslagfaciliteit optimaliseren.

Vlotte doorstroming van maïsproducten

Lamsan was op zoek naar een silo-oplossing om de vaak moeilijke doorstroming van hun maïsproducten te beheren.  Lamsan besloot om met SCE te werken op basis van onze ervaring in het uitvoeren van projecten met een hoge productrotatie. Ze vertrouwden ook op onze bewezen reputatie in de voedingsindustrie.

Geavanceerde oplossing voor marktpionier

SCE heeft Lamsan voorzien van twee grote silo's die het maismeel soepel laten stromen. Onze vlindertrechters op maat zorgen voor een perfecte overdracht van het product in de silo naar de machine voor de verdere verwerking. De installatie duurde acht weken. Onze silo-oplossing maakte Lamsan's dagelijkse activiteiten efficiënter, hierdoor blijven ze de markt voor.