Mali SCE draagt ​​bij aan groot bloem & pastaproject in Mali

Moulin Moderne du Mali, onderdeel van de Keita Group, is gespecialiseerd in de productie van pasta en bloem. Het bedrijf wilde zijn productieprocessen optimaliseren en besloot om met SCE te werken aan de installatie van rust- en opslagsilo's voor de bloem.  We zorgden eveneens voor de uitbreiding van hun opslagcapaciteit aan de bestaande voederfabriek.

Vertrouwen in ervaren partner

Onze uitstekende reputatie in de voedingsindustrie en de vele referenties op het Afrikaanse continent overtuigde Moulin Moderne du Mali ervan ons dit ambitieuze project toe te vertrouwen. We waren verantwoordelijk voor het ontwerp, de productie en de installatie van een modulair silogebouw, bestaande uit een stalen structuur, rechthoekige cellen, de bekleding en de dakconstructie.

Optimale bloemproductie

We hebben 42 cellen geleverd voor de opslag van grondstoffen (harde tarwe, zachte tarwe, maïs, gierst en sorghum) om de productielijnen efficiënt te bevoorraden. Het restproduct, graanzemelen, wordt gebruikt voor de productie van veevoeder. Het totale project duurde 50 weken. Dit creëerde 123 banen in het Sébougou-gebied, het had dus ook een positieve impact op de samenleving.