Zwitserland Landi Bern-West breidt mengvoederfabriek uit met SCE

De gerenommeerde veevoederfabrikant Landi Bern-West klopte bij ons aan om zijn mengvoederfabriek in Rosshäuser uit te breiden conform de heersende noden en wetgeving. Nu het project is opgeleverd verklaart de coöperatie met 442 leden zich uitermate tevreden. Het uitgetekende plan werd perfect uitgevoerd zonder bijkomende kosten en wijzigingen. De firma ISB deed de project aanvraag en het project management.


Robuust project met 15 silo’s

In totaal leverden we Landi Bern-West vijftien silo’s. Twaalf silo’s zijn bestemd voor afgewerkte producten, drie voor grondstoffen.

Volledige verantwoordelijkheid

Daarnaast waren we ook verantwoordelijk voor tal van andere onderdelen tijdens de uitbreiding. Zo kwam er een machinetoren voor een grotere productiecapaciteit. Ook de staalonderbouw en dakconstructie maakten deel uit van het project. Tot slot installeerden we alle nodige trappen, montageluiken, leuningen, enzovoort.


Gegarandeerde kwaliteit van start tot finish

De structuur van de voedermengsels kan bij Landi Bern-West door de klant zelf worden bepaald. Een kwaliteitsvol productieapparaat is dus van cruciaal belang.

Onze kwaliteitsgarantie


We zijn uitermate tevreden over de samenwerking met SCE. Ze boden ons een perfecte kwaliteit tegen een goede prijs!