Duitsland Supermarktketen verhoogt capaciteit van zijn koffiebranderij

I would like to take the opportunity to inform you that we have been operating the new silo for half a year now and that we are very satisfied. Numerous special features repeatedly show the quality of the silo. I can say that the decision to award the project to SCE was the right one.

SCE levert geavanceerde koffiebranderij op binnen strikte deadline

Discount supermarktketen Aldi-Süd wilde de capaciteit van zijn koffiebranderij verhogen in Ketsch, Zuid-Duitsland. Het bedrijf stelde SCE aan voor het ontwerp, de engineering, de productie en de montage van een staalconstructie en silo’s van hoogwaardige kwaliteit om de groene koffiebonen op te slaan.

Vertrouwen in sterke partner

Aldi-Süd deed voor dit project een beroep op SCE door de talrijke goede referenties. Bovendien gebruiken de ‘collega’s’ van Aldi-Nord al vele jaren SCE silo’s, waar ze zeer tevreden over zijn. SCE installeerde 40 rechthoekige silo’s voor Aldi-Süd, elk met een opslagcapaciteit voor 28 ton koffiebonen.

Snelle installatie

Een van de vereisten van Aldi-Süd was dat de branderij zo snel mogelijk up en running zou zijn na de goedkeuring van de bouwaanvraag. Een snelle installatie ter plaatse werd uitgevoerd door ons gedreven montage team. Het project werd vlot afgerond binnen de drie maanden. Hierdoor konden de andere aannemers hun job uitvoeren volgens de planning.