Angola Indrukwekkende bloemmolen met capaciteit van 1.200 ton per dag

SCE ontwerpt unieke oplossing voor Angolese meelproducent

Grande Moagens d’Angola is een vooraanstaande speler op vlak van de verwerking van tarwe tot meel. Voor een nieuwe site in de haven van Luanda ging GMA op zoek naar een betrouwbare partner voor het ontwerp en de constructie van een bloemmolen met een capaciteit van 1.200 ton per dag – een van de grootste productiefaciliteiten op het Afrikaanse continent.

Totaaloplossing, snelle installatie

SCE was verantwoordelijk voor de engineering van de bloemmolen in nauwe samenwerking met het projectteam en de machineleverancier van GMA. Onze constructie bestaat uit vierkante silo’s uit gegalvaniseerd staal voor de opslag van ruwe tarwe en afgewerkte producten. Sandwichpanelen zorgen voor een perfecte afwerking van het gebouw. De volledige installatie nam amper 8 maanden in beslag.

Ervaren partner

GMA deed een beroep op SCE op basis van tal van hoogstaande projecten over heel de wereld. Andere bedrijven raadden hen aan om met ons samen te werken voor dit type bloemmolens. De klant had het volste vertrouwen in ons team van experts en in onze gezonde financiële balans.