Congo Turnkey silo gebouw voor Congolese bloemproducent

Bloemmolen met capaciteit van 250 ton per dag

Om de Congolese bevolking te voorzien van bloem, had les Grands Moulins du Kouilou (Pointe Noire) een volledig nieuwe bloemmolen nodig. De gezochte oplossing moest bestaan uit een aantal rustsilo's, bloem- en zemelensilo's evenals een productietoren en een gebouw voor de ontvangst van de grondstoffen.

Compleet project met hygiënische opslag

SCE was verantwoordelijk voor de engineering, productie en installatie van de staalconstructie, de gladdewandsilo’s en de bekleding. Om hygiënische redenen is de vloer in de productietoren opgebouwd uit beton, wat de schoonmaak vereenvoudigt. De installatie werd uitgevoerd door een lokale aannemer onder toezicht van SCE. Het volledige project – van het prille begin tot het afsluiten van het gebouw - werd afgerond in minder dan negen maanden tijd.

Vertrouwen in ervaren partner

GMK koos voor SCE dankzij onze goede reputatie en flexibiliteit. Onze ervaring in ontwerp, productie en montage van gelijkaardige molens in Afrika overtuigde hen om op ons te vertrouwen voor dit grootse project met een capaciteit van 250 ton per dag.