China Processilo's voor Chinese petfoodfabriek

SCE kan bogen op een indrukwekkende portfolio wereldwijd, waar ook silo’s voor veevoeder deel van uitmaken. Een snelgroeiende Aziatische fabrikant van droge honden- en kattenbrokken, schakelde SCE in voor de bouw van de processilo's in zijn nieuwe fabriek in Shanghai. Deze nieuwe productiefaciliteit zorgt voor een goede aanvoer naar de Chinese en Japanse markt. SCE bewijst zo dat hun specifiek silosysteem niet alleen competitief is in China, maar tegelijk ook door eindgebruikers gewaardeerd wordt voor zijn gedetailleerde engineering, snelle montage en goede kwaliteit.  


Perfect op tijd, perfect gemonteerd

De klant bestelde maar liefst 81 silo’s voor grondstoffen en 40 voor afgewerkte producten. SCE stond in voor de engineering, de fabricatie, het laden in containers en de montage ter plaatse.

50 verschillende trechters op maat

Zoals altijd pakte SCE uit met technische hoogstandjes. Enkele voorbeelden? Voor de 81 grondstoffensilo’s werden 50 (!) verschillende types van trechters ontworpen. Het cellendek werd door SCE voorzien van een opstaande boord, verhoogde manluiken, aansluitingen voor volmelders en filters.


Oog voor hygïene van a tot z

In elke stap werken we volgens de strengste kwaliteits- en hygiënenormen. Daarom werd in het cellendek 200 mm beton gestort voor een hygiënische afwerking.

Onze kwaliteitsgarantie