Duitsland Een gloednieuwe veevoederfabriek in Duitsland

SCE bouwde een gloednieuwe veevoederfabriek

SCE-silo's zijn perfect voor de procesindustrie. Daarom doen diervoederproducerende bedrijven een beroep op onze diensten. Onze klant, RLB Duitsland, stelde SCE aan voor de bouw van een complete doseersilo voor grondstoffen met bijbehorende staalconstructie, dak- en gevelbekleding. Er werden 86 cellen voor de opslag van grondstoffen (graan, mineralen, pellets) geïnstalleerd. Het ontwerp van de silo's garandeert een perfecte uitstroming en slaat de grondstoffen op een slimme en hygiënische manier op.

Ons team van statische ingenieurs

Het concept van de staalconstructie was in handen van ons team van statische ingenieurs. Ze hebben de behoeften van de machineleverancier en de wensen van de klant verwerkt in een geoptimaliseerd stalen frame. Alle aansluitingen voor vloeren en bekleding zijn naadloos geïntegreerd en bieden de klant de flexibiliteit waarnaar hij op zoek was.

Een vlotte montage ter plaatse

Ons eigen installatieteam zorgde voor een vlotte montage ter plaatse. De bekleding bestaande uit binnendozen en beplating beschermt de fabriek tegen weersinvloeden en stellen RLB in staat om nog vele jaren te werken in hun ultramoderne veevoederfabriek!