Uganda Ultramoderne bloemmolen in Oeganda, 300 ton per dag

"Met deze bloemmolen zijn we uniek in Oost-Afrika. SCE beloofde ons kwaliteit en dat is precies wat we van hen kregen."

Ultramoderne bloemmolen in Oeganda

Mandela Millers is een Oegandese producent van graan en bloem. Het bedrijf staat voor kwaliteit en wil dat dit uit zijn verwerkingsfaciliteiten blijkt. Ze hadden een gebouw nodig voor een bloemmolen van 300 t/24u. en een korenmolen van 2 t/u. SCE kreeg de opdracht om een ultramoderne bloemmolen te ontwerpen en te bouwen.

Vierkante silo's die geschikt zijn voor het doel

De klant nam contact met ons op wegens onze goede reputatie in de regio en in de voedingsindustrie. Ze waren onder de indruk van onze innovatieve en efficiënte manier om bloemmolens te bouwen. Onze vierkante silo's kunnen gemakkelijk in elke productie-eenheid worden geïntegreerd. Naast de bloemmolen ontwierpen en leverden we ook de toren voor de ontvangst en reiniging van de granen.

Snelle installatie, tevreden klanten

Het silogebouw van de Mandela Group bestaat uit 22 vierkante cellen voor grondstoffen en afgewerkte meel. We leverden aan de klant een ultramoderne stalen siloconstructie, inclusief geïsoleerde sandwichwandbekleding. De installatie nam zeven maanden in beslag en de samenwerking met de leverancier van de machine verliep vlot. "Met deze bloemmolen zijn we uniek in Oost-Afrika. SCE beloofde ons kwaliteit en dat is precies wat we van hen kregen", zegt onze klant.