Resultaat door persoonlijke aanpak

SCE is de afgelopen 30 jaar uitgegroeid van een familiebedrijf tot een internationale speler. Toch bleven we al die tijd onafhankelijk. Onze teams houden we bovendien bewust beperkt in omvang zodat we steeds op een directe manier kunnen werken met onze klanten. Doordat we tijd maken voor voldoende overleg, kunnen eindklanten en machinebouwers onze silo’s op het einde van de rit probleemloos integreren in hun productie-eenheid. 


Partner van Feed Design Lab

Silo Construction en Engineering is partner van Feed Design Lab: het onderzoek & educatiecentrum voor innovatie en verduurzaming van de diervoerindustrie. Feed & technologie bedrijven werken internationaal samen in een open innovatie netwerk om te komen tot een duurzame dierlijke productieketen. Om dit te bereiken is een productiefaciliteit gerealiseerd waar onderzoek kan plaatsvinden naar nieuwe grondstoffen, waar gezond diervoeder ontwikkeld kan worden, waar nieuwe productietechnieken kunnen worden uitgetest en waar opleidingsactiviteiten kunnen plaatsvinden. Voor meer informatie: http://www.feeddesignlab.nl


SCE volgt ESF-traject

S.C.E. voert momenteel een ESF dossier uit waarbij we financiële steun krijgen vanuit het Europees Sociaal Fonds en Vlaams Cofinancieringsfonds. S.C.E. wil in het ESF-traject aandacht besteden aan een competentiegericht overkoepelend loopbaanbeleid. Dit met het doel om op basis van het competentiegebeuren voor zowel de medewerkers als de leidinggevenden de groeimogelijkheden binnen S.C.E. voor te leggen en hiervoor een persoonlijk groeiplan te kunnen voorzien. Het ESF project loopt van 1 februari 2019 tot en met 31 juli 2020.