Uw silogebouw vlot gemonteerd

Wie een silogebouw bestelt bij SCE, bestelt een bouwpakket op maat dat we over heel de wereld kunnen leveren. Na aankomst kunnen de constructeurs meteen aan de slag dankzij een precies plan en gestandardiseerde elementen. Een vlotte montage zorgt ervoor dat de machinebouwer snel zijn machines kan integreren en de productie van start kan gaan.


Expertise ter plaatse

Voor de montage van uw silogebouw sturen we standaard een supervisor ter plaatse. Zo krijgen uw monteurs alle nodige ondersteuning en knowhow. Onze supervisors werkten al op projecten in Europa, Aziƫ, Afrika en Amerika en verzamelden daar heel wat ervaring. Ervaring die het verschil maakt. Werkt u trouwens liever met onze monteurs? Dat kan ook. Ons personeel is VCA-gekwalificeerd en hanteert de internationale industrie- en veiligheidsnormen.

Onze experts


Altijd op tijd

Een woord is een woord. 100% van onze silogebouwen wordt dan ook voor de deadline opgeleverd. Dankzij een uitvoerige projectplanning en een goede wisselwerking met onze klanten slagen we er telkens in om vertragingen te vermijden.