Een uitgetekend stappenproces

Het eerste werk om tot een stevig, hygiënisch silogebouw te komen, wordt geleverd op de tekentafel van onze ingenieurs. Ondanks hun jarenlange ervaring beginnen ze elk project met een frisse blik. Ze blijven bovendien over de hele lijn betrokken. Zo leveren we u elke keer producten van dezelfde hoge kwaliteit.


Het werk vooraf

Nadat u contact opneemt met SCE, gaan onze ingenieurs meteen aan de slag. Na een grondig onderzoek, werken zij voor u een conceptvoorstel uit.


Aan de slag

Na een akkoord voor het concept begint ons team aan het bouwplan. Van de ankers in de fundering tot de bekleding, over elk detail wordt nagedacht. Bij hun ontwerp houden onze ingenieurs rekening met windlasten, gebouwlasten, silolasten en aardbevingslasten. Ten slotte wordt ook een SHE-plan opgesteld.


Tijdswinst op de werf

Heeft uw machinebouwer of andere bouwpartners een technische vraag, dan kan hij meteen terecht bij onze ingenieurs. Want voor ons telt enkel het eindresultaat: een goede integratie van uw machine in een functioneel silogebouw. Ervaring leert dat projecten op die manier 20% sneller opgeleverd worden en faalkosten op de werf uitgesloten worden.


As-built file op het einde

Soms moeten we tijdens de constructie van een silogebouw ons origineel ontwerp bijsturen. Daarom krijgt u na de afronding van uw project steeds een 'as-built file' om later op terug te vallen.